tirsdag 26. februar 2008

Tack.....

.....för alla uppmuntrande ord. Jag har det inte helt toppen just nu. Under operationen skadades en nerv och jag har mycket smärtor. Min kirurg hoppas på att det ska bli bättre, men i dagsläget kan hon inte säga om jag blir helt bra eller....... Det är lite tungt att inte veta. Försöker hålla modet uppe och vara positiv, jag vet ju att det kan ta lång tid för nerver att repa sig. Inspirationen att blogga infinner sig inte. Nu har jag börjat jobba igen och det tar all kraft men ni ska veta att jag ofta tittar in till er och kosar mig med alla vackra, inspirerande och tänkvärda inlägg.
Klem

fredag 8. februar 2008

Jag kommer tillbaka.....


...men det har varit en lite turbulent tid. I dag åker vi till Sverige på svärfars begravning. Han hade varit sjuk i perioder och var nästan åttio år gammal, men man känner sig aldrig förberedd ändå, när något sånt händer.
Jag har också opererat mig, fick plötsligt en tid och hann nästan inte tänka... så nu sitter jag här, sjukskriven i två veckor...........Men......det är så skönt att äntligen ha det överstökat, att kunna fungera som normalt igen.......ja om en stund vill säga. Just nu är det 90 graders vinkeln som gäller och min bästa kompis heter Pinex Forte...............Orsaken till allt kan du läsa här i ett inlägg från i höstas.
Så mina kära bloggvänner, nästa vecka räknar jag med att vara lite mer ovanför ytan.
Vi hörs snart!
Klem Elaine