tirsdag 17. juli 2007

Jag längtar...





till Kreta!!!!

I dag vaknade jag till skyfall, åska och vissheten om att jag ska tälta för första gången sedan jag var barn. Vi ska köra yngsta dottern till Kragerø i dag. Hon ska besöka en kompis som tillbringar sommaren där och vi tänkte passa på att ta några dagar och se oss om på sørlandet.
Det blir helt säkert koseligt att se oss om längs sydkusten av Norge, men de sista åren har vi en ferietur till kreta i kroppen vid den här tiden. I år hade vi konfirmation och vardagsrumsrenovering på programmet och beslutade oss för att bara åka till hösten istället.

Längtan efter doften av medelhavet, varm sand, ljudet av sikadorna, de intensiva färgerna, sol och värme, vårt Kreta bubblar upp med jämna mellanrum och gör att vi gläder oss extra mycket till höstens resa.

Vi har hittat vårt smultronställe, en halvtimme öster om Chania. En liten sömnig by med några få tavernor, en härlig sandstrand, ett par affärer och ett hotell i en olivlund. Det är den ultimata semestern för oss, lungt och stilla, ingen traffik och fantastisk natur.


Men......Kragerø blir helt säkert bra det också................
Klem!















Ingen kommentarer: