onsdag 2. april 2008

Kreativt kaos

Är inne i en period med mycket jobb, konserter och uppträdanden. Det sker inte så mycket på
interiörfronten just nu. I brist på inspirerande inlägg får ni se vårt kreativa kaos: arbetsrummet.

Det är ett litet rum på sex kvadrat som har noter både högt och lågt. Här förbereder vi jobb, undervisar, spelar och "slåss" om vem som ska använda pc.n.

Dekorativt placerade kablar på väggen, ja ni förstår väl vem som hängt dem där........det är i varje fall inte jag..........!!!!! Den blå väskan använde maken som skolväska för 35 år sedan.

Det enda inredningsprosjekt som hunnits med sista veckan är fyra Benno hyllor från Ikea som hittat vägen till vårt tv-rum. Nu blev det ännu "finare" därinne tycker maken.....några hundra dvd på väggen, jättefint!!.......hm.........

Nu ska jag tota i hop ett program till kvällens konsert. Mina sångelever ska i elden och bjuda på skön musik från film och musikal. Vi har fått ett par sjungande killar i kulturskolan och det ska bli kul, att för första gången få bjuda publiken på duetter, kille/tjej. De flesta elever på sång är tjejer så det att ha fått in ett par killar är jättekul.

Ha en fin torsdag!
Klem!

2 kommentarer:

Kathys Home sa...

Kreativt kaos, det är bra det...hahaha så du jobbar med musik till vardags ja å antagligen fritid också..Jag har inte varit uppmärksam men är du musiklärare kanske?..Det är märkligt vad vi kvinnor å men ser olika på saker va..?? Så roligt..så skrämmande..*ler* Ha det gott//kram kat.

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Fragmentadora de Papel, I hope you enjoy. The address is http://fragmentadora-de-papel.blogspot.com. A hug.